24SevenOffice

Bli kvitt tungvint-ene i arbeidshverdagen

Bli heldigital! Få alt i ett komplett ERP- og regnskapssystem i skyen. Jobb smartere, skreddersy arbeidsflyt og automatiser prosesser med en ekte nettskyløsning.

ERP

Med 24SevenOffice får din bedrift et kraftig ERP-system med alt fra CRM, Økonomi- og Regnskapsprogram, Prosjektstyring, Timeregistrering, Rapportering, Reiseregning til Lønn. Du har full kontroll over bedriftens prosesser fra A til Å – i ett ferdig integrert system.

Systemet er 100% skybasert, der kunder kan jobbe effektivt og holde seg oppdatert fra både laptop, nettbrett og mobil – uansett om ansatte er på farten eller på kontoret.

Økonomi og regnskap

Med 24SevenOffice sitt webbaserte Økonomi- og Regnskapsprogram har du alt du trenger, ferdig integrert, i ett komplett system. Systemet håndterer alle formater for inn- og utgående bilag, og alle funksjoner er ferdig integrert; fra skanning, EHF, mottak, godkjenning, fakturering, bank, bokføring, reskontro – til rapportering med drill down ned til bilagsnivå.

I 24SevenOffice kan du tilpasse bilags- og arbeidsflyt, skreddersydd din bedrifts behov. Kunde og regnskapsfører jobber i ett og samme system, slik at du kan ta hånd om de oppgavene det er hensiktsmessig å løse selv tilknyttet regnskapet og bilagsflyten. Ekstern regnskapsfører og revisor har selvfølgelig fri brukertilgang til systemet.

Integrasjoner

24SevenOffice tilbyr et bredt spekter av standardintegrasjoner, slik at integrasjoner ikke blir kostnadsdrivende. Investeringen ved å få på plass egne skreddersydde integrasjoner er også svært lav sammenlignet med tradisjonelle løsninger, da våre API-er tilrettelagt og anvendelige for nettopp dette.

24SevenOffice er ferdig integrert mot et hundretalls systemer innen alt fra inkasso- og innfordringstjenester, årsoppgjør, kredittsjekk, factoring, nettbutikker, kassesystemer, logistikk, markedsføring – for å nevne noen..

Ferdig integrert mot bank og Altinn

24SevenOffice er integrert mot bank, slik at du selv eller din regnskapsfører kan kjøre alle betalinger direkte fra systemet. Alle inn- og utbetalinger blir automatisk matchet mot reskontro i 24SevenOffice CRM.

24SevenOffice sitt regnskapsprogram er ferdig integrert mot Altinn, slik at du kan innlevere MVA-oppgaver med kode fra Altinn, direkte inne i 24SevenOffice.

Effektiv bokføring

I 24SevenOffice er det tilrettelagt for at enkle transaksjoner kan konteres med stor grad av automatisering. Systemet er lagt opp meget fleksibelt, slik at konteringer kan gjøres både i bilagsmottaket, godkjennings- og bokføringsmodulen.

Du jobber i ett og samme system som regnskapsfører

Med 24SevenOffice jobber kunde og regnskapsfører transparent i ett og samme system og på felles plattform i sanntid, i nettskyen.

Noen bedrifter har en stor del av økonomifunksjonen «in-house», mens andre overlater en stor del av jobben til sin regnskapsfører. Med vår løsning kan du legge opp arbeidsflyt fleksibelt og optimalisert for din bedrift – og ta hånd om de oppgavene det er hensiktsmessig å løse selv, og benytte regnskapsfører der det er naturlig. For eksempel på bokføring, rapportering, årsavslutning og rådgivning.

Revisor har for øvrig fri brukertilgang til systemet.