Lønn

Lønn er et stort og komplisert fagområde. Regelverket endres stadig og det kan være vanskelig for små bedrifter å holde seg oppdatert på lover og forskrifter.

Merkantil Service AS har lang erfaring fra lønnsområdet og våre ansatte blir løpende oppdatert på endringer i lover og regler rundt lønn.

Våre ansatte kan bistå med etablering og kvalitetssikring av lønnsrutiner, lønnskjøring, utbetaling, lønnslipper, oppgjørslister (fagforeningskontigenter, påleggstrekk ol) rapportering til offentlige etater som NAV, Kemneren og Skatteetaten.

Vi hjelper også med digitale sykemeldinger, samt utfylling og innsending av skjemaer til Nav i forbindelse med sykepenger, permitteringer og permisjoner.

Er du lei av å ta vare på kvitteringer? Kanskje du synes det er vanskelig å skrive reiseregning?

Vi kan tilby elektronisk nettløsning for dette. Ta mobilbilde av kvitteringen og last dem opp i Visma.net Expense. Dette er et nettbasert reiseregning- og utleggsrefusjonssystem. Løsningen gjør det enkelt for dine ansatt å føre korrekte reiseregninger, samtidig som dette kan integreres direkte i vårt lønnssystem Visma Lønn.