Om Merkantil Service

Merkantil Service AS er Sørlandets største regnskapsbyrå. Vi er en høykompetansebedrift med hovedkontor i Kristiansand og avdelingskontorer i Søgne, Vennesla, Evje, Rysstad og Hovden.

Vi har siden oppstarten i 1969 utviklet oss til å bli det ledende fagmiljøet på Sørlandet innen regnskapstjenester og bedriftsrådgivning. Vi leverer hver dag regnskapstjenester og bedriftsrådgivning til små- og mellomstore bedrifter på Sørlandet.

Våre nærmere 60 medarbeidere har en unik kombinasjon av fagkompetanse om næringslivet på Sørlandet.

Vi har en moderne teknologisk plattform for regnskaps- og økonomitjenester, hvor 24SevenOffice er vårt skybaserte økonomisystem. Dette innebærer at vi kan være kostnadseffektive i vårt arbeid, samtidig som du får fortløpende tilgang til oppdatert og relevant regnskaps- og økonomidata.

Vårt renommé er basert på at vi bidrar til verdiskapning og økonomisk vekst hos våre klienter, enten vi tar ansvar for regnskapet eller hjelper bedrifter i strategi- og forretningsutvikling. Vår målsetning er å alltid levere den mest kostnadseffektive løsningen tilpasset din virksomhet, basert på kunnskap, erfaring og teknologi.